Vitaliteit

Vitaliteit is meer dan alleen fysiek goed in het leven staan. Ook emotie, gedrag en sociale omgeving spelen een grote rol. Maar hoe zorg je ervoor dat zaken in evenwicht zijn?

Vitaliteit

Vitaliteit is meer dan alleen fysiek goed in het leven staan. Ook emotie, gedrag en sociale omgeving spelen een grote rol. Maar hoe zorg je ervoor dat zaken in evenwicht zijn? Leer ineffici├źnt gedrag en een minder gezonde leefstijl herkennen bij jezelf en bij je team.Hoe zorg je dat die blijvend verandert? Met trainingen zoals ‘Stress de baas’ en ‘Leidinggeven op afstand’ kan je werken aan een betere balans en maak je echt werk van vitaliteit.

Je werk goed doen in onze steeds veranderende wereld en werkcontext vraagt veel van je. Vitaliteit is van groot belang om in balans te blijven en plezier in je werk te houden. Werken aan vitaliteit stimuleert je werkgeluk, weerbaarheid en creativiteit. Met trainingen zoals ‘mentale┬á weerbaarheid’, ‘groei door geluk’ en ‘vitaal thuiswerken’ sta jij gezond en vitaal in het leven.

Momenteel zijn er geen cursussen gevonden in onze opleidingsagenda, mail naar ons voor meer informatie: info@earlybridge.com